El passat 1 de desembre, professorat d’ESO de la nostra escola (concretament Rosa Calatayud, Carmen Aguilar i Paco Faus) van participar a la 10a Trobada Estatal d’Aprenentatge Servei (ApS) que va acollir la ciutat de l’Hospitalet del Llobregat. Aquesta Trobada va estar organitzada per la Xarxa Espanyola d’ApS i comptà amb més de 400 participants, tots ells representants de l’àmbit educatiu, associatiu i municipal reunits al voltant de la metodologia de l’ApS.
En el transcurs de la Trobada es van lliurar els guardons corresponents a la 3a Edició dels Premis d’ApS promoguts per la Xarxa Espanyola d’ApS.
En aquesta ocasió i per segon any consecutiu, el projecte d’ApS que es desenvolupa a l’etapa de l’ESO de la nostra escola, presentat amb el títol “Fent barri, aprenent junts”, va aconseguir una nova menció com a projecte finalista. Val a dir que en aquesta edició dels Premis s’han presentat un total de 244 projectes, un 40% més que al certamen de l’any 2016.
El fet que el projecte d’ApS del centre haja repetit com a projecte finalista en aquesta convocatòria parla de la solidesa de la seua trajectòria i de la valoració positiva que ha merescut per part dels diferents avaluadors de les dues edicions.
Cal destacar també que aquest mateix projecte ha estat seleccionat per segon curs consecutiu com a Projecte d’Investigació i Innovació Educatives (PIIE) dins la convocatòria específica de la Conselleria d’Educació que dóna suport a aquest tipus de projectes.

SONY DSC

ComparteShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Related posts

Leave a Comment