Tenim el plaer de poder comunicar-vos que enguany el col·legi podrà participar en la III Fira Aèria organitzada per la fundació El Caleidoscopio, esdeveniment relacionat amb el món de la programació, l’electrònica, el vol i tota la tecnologia relacionada amb els Drones.
Per a poder participar en l’esdeveniment hem iniciat ja un projecte en què treballarem durant tot l’any des dels departaments d’Informàtica, Plàstica i Tecnologia de secundària amb l’objectiu fonamental de la construcció d’un Drone destinat a complir una funció social.
Des de la setmana passada, Miguel Ángel (profe d’informàtica) i Salva (profe de Tecnologia), han iniciat una formació específica en la Tecnologia de Drones els dijous a la vesprada en l’IES La Moreria, en la qual rebran tot el material i components electrònics necessaris per a poder muntar el nostre Drone de cara a l’esdeveniment.
En la passada edició de la Fira Aèria, que té com a objecte la presentació d’els diferents Drones de tots els instituts participants, es van trobar presents un total 3000 estudiants i 150 professors de 75 instituts repartits per 40 localitats de tota la Comunitat Valenciana.
Més avant, anirem aportant novetats com avancem en el projecte sobre la funció social que complirà el nostre Drone, el grup d’alumnes que integrarà l’equip de presentació i el desenvolupament de la seua planificació, disseny i construcció.

ComparteShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Related posts

Leave a Comment