El dilluns 27 de novembre, la Internacional de l’Educació (IE) i la Federació d’Ensenyament de CCOO van convidar l’escola a l’acte “Educación: los derechos de las niñas y los niños refugiados en España”, en el qual es donà a conèixer la recerca “Right to education for refugee children”. L’acte va tindre lloc a la Sala Clara Campoamor de la seu del Senat, a Madrid.

A l’acte es van presentar alguns dels resultats del projecte “Si yo fuera una persona refugiada, me gustaría…”, promogut per la IE i en el qual alumnes del nostre centre van participar durant el curs 2016-2017.

La representació de l’escola en aquesta activitat ha estat protagonitzada per Alba M. Valle Martín, Esther Torrijos Arribas i George D. Tobosaru, els tres alumnes de CFGM que van participar activament en aquest projecte, i Clara Pérez i Miquel Ruiz, professors del centre.

L’acte ha inclòs una visita a la seu del Senat, lloc de celebració de l’activitat. A més a més, hem compartit viatge i activitat amb alumnes i professorat de l’IES la Moreria de Mislata, qui també van participar el curs passat en el projecte de la IE.

 

 

ComparteShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Related posts

Leave a Comment