Durant la setmana passada vam tindre dos visites molt importants, en les que els nostres alumnes van poder aprendre els valors de l’esport i conèixer les històries dels herois olímpics de tots els temps i també els esforços i recompenses dels nostres atletes olímpics.

Els primers que van participar en aquestes activitats van ser els nostres alumnes de tercer de primària, amb el conta contes “Héroes Olímpicos” on, a través del teatre, van poder conèixer moltes histories del olimpisme, els seus grans herois i les seues anècdotes.

La següent activitat, dedicada als alumnes de 4t, 5è i 6è de primària, va ser , “Todos Olímpicos”, en la qual els tres cursos van poder gaudir de la presència de tres olímpics espanyols: la nadadora Mercedes Peris, el karateka Pablo Pereira i el tirador d’esgrima Javier García. Tots tres ens van comptar les seues gestes esportives, però també els grans valors humans que han aprés a través de l’esport.

L’agraïment més sincer al Comitè Olímpic Espanyol i a la Fundació Trinidad Alfonso per fer possible aquestes activitats tan enriquidores per a tots.

ComparteShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Related posts

Leave a Comment